De Dijk3daagse gaat van start!

Gepubliceerd op 15 september 2021

Het is zo ver! Na een lange voorbereidingstijd en tweemaal uitstel vanwege corona gaan we woensdag 15 september van start met de Dijk3daagse. Tijdens de drie dagen lange tocht wandelen hoogheemraad Els Otterman en dijkgraaf Jeroen Haan langs en over de Lekdijk van Amerongen naar Schoonhoven. Onderweg doen zij en de deelnemers inspiratie op voor de toekomst en de uitdagingen waarvoor we staan bij de versterking van de Lekdijk, maar ook voor het toekomstbestendig maken van ons gebied, verduurzaming, en veiligheid.

Beeld van de toekomst

Tijdens de 60 km lange tocht vertellen verschillende waterschapscollega's over de Lekdijk en experts op het gebied van riviernatuur, ruimtelijke kwaliteit en landschap over hoe zij de toekomst zien. Ze wandelen samen op met bestuurders en belangstellenden uit ons gebied. We willen de Lekdijk namelijk niet alleen veiliger, maar ook mooier maken. Al wandelend, ver weg van de dagelijkse hectiek, willen we onze partners inspireren, met elkaar van gedachten wisselen en samen ons een beeld vormen van de toekomst.

Bekijk het programma en volg ons op socials

Het volledige programma met alle sprekers vind je in de Dijk3Daagse izi-TRAVELapp,. Meelopen is mogelijk en kan simpelweg door het programma te volgen en op de gewenste locatie aan te sluiten. Tevens zullen we op Twitter, LinkedIn en Insta regelmatig berichten posten. Zoek op de hashtag #dijk3daagse voor posts van ons en de deelnemers!


Dijk3daagse

Dijk3daagse