Bestuurslid worden? Doe mee aan de cursus Actief voor het Waterschap

Gepubliceerd op 22 april 2022

Op 15 maart 2023 vinden de waterschapsverkiezingen plaats. Hét moment om politiek betrokken te worden. Dit doe je door te stemmen of door je kandidaat te stellen voor een bestuursfunctie. Hiervoor organiseren we de gratis ProDemos cursus 'Actief voor het waterschap'. Doe je mee?

Gratis cursus 'actief voor het waterschap'

In de driedelige cursus 'actief voor het waterschap' maak je kennis met het werk van het waterschap. Je spreekt met leden van het Algemeen Bestuur en ontdekt wat het werk van waterschapsbestuurder inhoudt. Hoe werkt de besluitvorming, waar ga je wel en niet over en welke gereedschappen heb je als bestuurslid om invloed uit te oefenen? Voor deze cursus hoef je nog geen lid te zijn van een politieke partij, het gaat om het krijgen van een indruk van het werk als bestuurslid. Meld je aan voor de cursus via het inschrijfformulier.

Informatieavond op 30 mei 2022

Wil je eerst nog wat meer informatie over wat de cursus precies inhoudt? Dan nodigen we je van harte uit voor de informatieavond op maandag 30 mei, ter introductie van de cursusreeks van ProDemos. Deze avond vindt plaats op het kantoor van het waterschap, Poldermolen 2, Houten en begint om 19.15u.

Inschrijven

Schrijf je in via het inschrijfformulier. Op het formulier kun je aangeven of je ook naar de informatieavond komt.

Naar het formulier


Doe mee aan de cursus Actief voor het Waterschap

Cursusdata

  • Maandag 13 juni, 19.15 - 22.00u
  • Maandag 20 juni, 19.15 - 22.00u
  • Maandag 27 juni 19.15 - 22.00u

Locatie

Waterschapskantoor Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden, Poldermolen 2, Houten

Kosten

Gratis

Inschrijven

Naar het inschrijfformulier